Denne nettsiden bruker informasjonskapsler for å sikre at du får den beste opplevelsen.

Actic Norway og utvalgte partnere bruker informasjonskapsler og lignende teknologier for å sikre at du får en best mulig opplevelse på nettstedet. Hvis du samtykker til det, bruker vi informasjonskapsler for analytiske formål.

Se retningslinjene våre for informasjonskapsler for å lese mer om informasjonskapslene vi bruker.

Du kan når som helst trekke tilbake og endre samtykket ditt ved å klikke på «Administrer informasjonskapsler» nederst på hver av nettsidene.

Velg hvilke informasjonskapsler du godtar

På dette nettstedet bruker vi alltid informasjonskapsler som er strengt nødvendige, hvilket betyr at de er nødvendige for at nettstedet skal kunne fungere på riktig måte.

Hvis du samtykker til det, bruker vi også andre typer informasjonskapsler. Du kan gi eller trekke tilbake samtykket til ulike typer informasjonskapsler ved å bruke veksleknappene nedenfor. Du kan når som helst endre eller trekke tilbake samtykket ditt ved å klikke på lenken «Administrer informasjonskapsler» som du til enhver tid finner nederst på nettstedet.

Se retningslinjene for informasjonskapsler for mer informasjon om hva de ulike informasjonskapslene gjør, hvordan opplysningene din brukes, når de brukes etc.

Disse informasjonskapslene er nødvendige for at nettstedet skal fungere på riktig måte og er alltid aktiverte når du besøker nettstedet.

Leverandører Teamtailor

Disse informasjonskapslene samler informasjon som hjelper oss med å forstå hvordan nettstedet brukes.

Leverandører Teamtailor

Velkommen til Actic

Vi tror på et sunnere samfunn

Vår visjon er et sunnere samfunn gjennom trening, og for oss er det en selvfølgelighet at fysisk og psykisk helse går hånd i hånd. Vi ser trening som en mulighet til å oppleve mer av livet. For å kunne jobbe, kunne ta hånd om nære og kjære, kunne bli syk og bli frisk eller å reise på en spennende ferie. Vi vil være der for å hjelpe våre kunder med å trene for livet!

Team Actic

Våre verdier

Bli kjent med våre medarbeidere

Hvordan er det å jobbe i Actic? Vi har intervjuet noen av våre medarbeidere om hvordan det er å jobbe på Actic. Bli kjent med Maren, Magnus, Samuel og Marcus nedenfor!

Visste du at?

Vi setter kunden i fokus

Actic Group er en ledende treningssenterkjede i Norden og driver 170 treningssentre med ca 200 000 medlemmer fordelt i Sverige og Norge. Vi setter kunden i fokus og tilbyr tilgjengelig og inspirerende trening gjennom våre tre treningsarenaer – innendørs-, utendørs og online.