Marcus Åshovd, Treningsveileder og serviceansvarlig

Hvorfor valgte du å begynne å jobbe i Actic? 
Jeg har alltid vært en aktiv person og gla i trening. Så når jeg var ferdig med NTG der jeg kunne kombinere skole med trening tenkte jeg, hvorfor ikke fortsette å kombinere dette og da kombinere jobb med trening. På intervju ble det sagt at dagene kom til å være varierte og innholdsrike, noe som har oppfylt i plenty. Jeg fikk også tilbud om nestleder rolle i en alder av 19 år og tenkte at dette er veldig gode papirer å ta med videre i livet. 

Hva er din rolle i Actic og hva innebærer den?
Jeg startet som nestleder, gruppeinstruktør og serviceansvarlig, men har etter hvert blitt verneombud og tillitsvalgt også.

Jeg og daglig leder har et veldig godt forhold og fordeler oppgaver mellom oss på en fin måte. Så jeg har både litt administrerende som oppfølging personal og bestilling av varer til senteret. Som serviceansvarlig har jeg ansvar for at ting fungere sånn som det skal på senteret. Ting som jeg jevnlig gjør, er å smøre kjeder på maskiner og sjekker at muttere og skruer sitter godt fast.

Jeg kjører også 2-5 gruppetimer i uken der jeg legger opp timene selv. Så her bruker jeg å legge opp timene slik at jeg får trent litt selv også. Deilig å få betalt for å trene😊 

Som verneombud og tillitsvalgt sørger jeg for at sikkerheta på jobber er innenfor loven og at de som kommer på jobb kan være trygg på jobb. 

Det er fint å kunne jobb tett på mennesker som ønsker å trene og har et mål og at jeg kan hjelpe de på veien.

Hva er det beste med å jobbe i Actic?  Det beste synes jeg er kombinasjonen mellom trening og jobb. Dagene blir fort mye kortere når man kan ta en gruppetime og trene litt selv. Synes også det er fint å kunne jobb tett på mennesker som ønsker å trene og har et mål og at jeg kan hjelpe de på veien. Deilig å kunne jobbe med mennesker som deler samme lidenskap om trening.

Hvilken type trening liker du best selv?  Jeg er veldig glad i kondisjonstrening og styrke med kroppsvekt og små manualer. Det beste er å kunne trene ute i frisk luft og fint vær.

Vi setter kunden i fokus

Actic Group er en av de ledende treningssenterkjedene i Norden og driver 170 treningssentre med ca 200 000 medlemmer frodelt i Sverige, Norge og Tyskland. Vi setter kunden i fokus og tilbyr tilgjengelig og inspirerende trening gjennom våre tre treningsarenaer – innendørs-, utendørs og digitalt.

Jobbe i Actic
Teamtailor

Karrierenettsted fra Teamtailor