Magnus Johansen, Product Manager

Hvorfor valgte du å begynne å jobbe i Actic?
Visjonen! «Å skape et sunnere samfunn gjennom trening». Det var umiddelbar match med mine egne verdier! For meg var det viktig å velge en arbeidsgiver som hadde et tydelig folkehelseperspektiv, der fokuset ligger på å hjelpe enkeltmennesket å trene for å få mer ut av livet!

Hva er din rolle i Actic og hva innebærer det?
Som produktsjef og fagansvarlig skal jeg sørge for at det vi tilbyr til medlemmene er attraktivt og av høy kvalitet – og at du skal bli møtt med bransjens beste kundeopplevelse. Det kan være fra utstyret vi bruker, hva slags gruppetimer vi tilbyr, og hvilken kompetanse det er viktig for medlemmene våre at våre personlige trenere har. 

Det er kjempegøy å få jobbe med engasjerte kolleger, og å ha hobbyen min som jobb!

Hva er det beste med å jobbe i Actic?
Det beste med å jobbe i Actic er at alt vi gjør – gjør vi fordi vi vil at alle som kommer til oss skal ha det best mulig, ikke bare på trening, men utenfor treningssentret, der kunden lever livet sitt. Det er kjempegøy å få jobbe med engasjerte kolleger, og å ha hobbyen min som jobb! Det gir også trygghet å jobbe for et stort solid selskap, der alt er ryddig og på stell.

Hvilken type trening liker du best selv?
Jeg trener alt fra HIIT-funksjonell styrke til yoga og maskintrening, så – klassisk «smågodtgenerasjonen»; jeg plukker det jeg liker fra hele sortimentet. Hjertet mitt banker litt ekstra for gruppetrening!

Vi setter kunden i fokus

Actic Group er en av de ledende treningssenterkjedene i Norden og driver 170 treningssentre med ca 200 000 medlemmer frodelt i Sverige, Norge og Tyskland. Vi setter kunden i fokus og tilbyr tilgjengelig og inspirerende trening gjennom våre tre treningsarenaer – innendørs-, utendørs og digitalt.

Jobbe i Actic
Teamtailor

Karrierenettsted fra Teamtailor